Westcott Eyelighter 3 anmeldelse: En solid bærbar buet reflektor

Westcott udgav for nylig sin tredje version af det populære specialværktøj, Eyelighter. Hvis du tilfældigvis er en fungerende headshot- eller portrætfotograf, er der ingen måde, du ikke har set det, tænkt på at købe det eller endda haft det i din indkøbskurv på et tidspunkt.

Westcott Eyelighter 3 reflekterende panel. Foto: Westcott.

Selvom jeg er kommet til at elske en buet refleks, har jeg altid undgået Westcott-versionen på grund af prisen. Da den første version blev udgivet, handlede den til $299, hvilket virkede som en ret høj pris at betale for, hvad der på det tidspunkt forekom mig at være en gimmick.

I løbet af årene, der fulgte, er flere andre virksomheder kommet ud med deres egne versioner af den buede reflektor til en lavere pris, og efter at have prøvet et par af dem, slog jeg mig til Glow Arclight-reflektoren fra Adorama.

Glow ArcLight II buet reflektor. Foto: Glow.

På det tidspunkt var det $100 mindre end eyelighteren og inkluderede to ekstra stoffarver (hvid og guld/sølv), så det virkede som en god handel. Med virksomheder som Adorama og Neewer, der sælger ret rimelige faksimiler til en lavere pris, havde Westcott noget seriøst arbejde at gøre i forsøget på at overbevise fotografer om at vælge deres modifikator frem for konkurrenterne.

Da jeg så, at Westcott havde udgivet version tre, var jeg selvfølgelig nødt til at klikke videre og tage et kig-se. Det, jeg så, overraskede mig. Ved at udvikle den nyeste iteration af Eyelighteren ser Westcott ud til at have læst mine tanker og adresseret mine to hovedproblemer med deres produkt, prisen og bærbarheden. Nu er det stadig ikke en billig modifikator, og det er stadig en stor, uhåndterlig smerte i røven af ​​en reflektor, men der er nogle alvorlige forbedringer på begge fronter.

Fuld åbenhed: Westcott forsynede mig med Eyelighter 3, der blev brugt til formålet med denne anmeldelse.

En bedre værdi end før

Den fulde udsalgspris på Eyelighteren er faldet i årenes løb fra $299 til $199, meget mere konkurrencedygtig med andre producenter af kurvede reflektorer. Selv dengang var det, der altid gav Glow kanten over Westcott for mig, inkluderingen af ​​de ekstra stoffer.

Ser du, det meste af mit daglige arbejde kunne beskrives som bog-standard business headshots til LinkedIn og e-mail-signaturer. En brændende varm korona af lys i den nederste iris er ikke lige den stil, de fleste af mine kunder har lyst til, så jeg har en tendens til at foretrække det hvide stof frem for sølvet, der er standard i tidligere versioner af Eyelighteren.

For at få hvidt stof på Eyelighter 2 skal du sænke $299 og derefter yderligere $60. Derfor vandt Glow-versionen mig. I en meget flot ændring af tempo inkluderer Westcott ikke kun to ekstra stofmuligheder til basisprisen på $199 (hvid og sølv/guld), men de er meget nemmere at skifte ud, end de plejede at være. I stedet for at skille det hele fra hinanden, lægger du bare det andet stof over toppen og fastgør det med de indbyggede velcrobånd på kanterne.

Foto: Westcott

Med den nuværende detail nu på $199 og de ekstra stoffer inkluderet, er Eyelighter 3 en meget bedre værdi, end den plejede at være. Stadig i toppen af ​​prisklassen, dog med Glow Arclight II, der i øjeblikket sælges til $149, og Neewer buede reflektor på tilbud til $99. Hvis den direkte pris var den eneste overvejelse, ville de fleste måske stadig vælge at spare et par bukke og gå med et andet mærke. Men vent, der er en ting mere.

Hurtigere opsætning og nedbrydning

Jeg skal være helt ærlig her. Forskellen mellem $100 og $200 for en buet reflektor er ikke så stor en aftale for mig. Westcott har generelt en fantastisk byggekvalitet til deres produkter, og jeg har oplevet, at deres service og support har været meget god gennem årene. Jeg vil med glæde vælge at betale mere for noget, der er bedre bygget, som virksomheden vil stå bag, frem for at spare et par kroner. Så selvom de har tilføjet en vis værdi i den nye version af Eyelighteren, er det i sig selv ikke nok til at få mig til at klikke på “køb”-knappen.

Det største problem med Eyelighteren (eller en hvilken som helst stor, buet reflektor, der er opfundet indtil videre) er, at det er en massiv PITA at sætte sammen, og den fylder meget. Selvom du har en studieplads og kan lade den stå, vil du måske på grund af størrelsen og formen på den opleve, at den er meget akavet at opbevare.

Hvis du er som de fleste fotografer og arbejder mere på lokation, kommer du måske bare til at frygte opsætningen og nedbrydningen af ​​en buet reflektor. Min erfaring er, at det tager omkring 7-10 minutter at sætte op og omkring 5-7 at nedbryde og opbevare korrekt. Det virker ikke som en stor sag, men du vil måske opdage, at du vælger noget, der er nemmere at transportere og sætte op, når du er på stedet, efter at du skal gøre det et par dusin gange. Og vent, indtil du sender en af ​​de bitte små skruer, der holder den sammen, skitrende under pauserummets køleskab på kontoret, hvor du tager hovedbilleder.

Indtil videre har jeg valgt at lade min buede reflektor stå opsat i studiet og sjældent tage den med på stedet, selvom jeg elsker de resultater, jeg får med den. I version 3 har Westcott redesignet rammen på Eyelighteren, hvilket gør den til en meget hurtigere opsætning og nedbrydning. Deres hjemmeside hævder, at det kun tager 2 minutter at sætte op, hvilket jeg kan bekræfte efter at have gjort det selv et par gange.

Den smarte justering af designet inkluderer ikke kun nogle små skruer at miste, men støttestængerne forbinder midten af ​​rammen i stedet for hinanden, så du kan samle reflektoren i halvdele. Det er en hel del hurtigere end at skubbe den gigantiske sølvsok af stof over de halvpipe-store stænger, og du kan gøre det uden at ligne Chevy Chase, der snubler og vælter hver stol i rummet.

Portrætter oplyst med eyelighter 3

Her er nogle portrætter, jeg optog i løbet af et par sessioner med eyelighteren:

Det sidste ord

Den buede reflektor er en specialists værktøj. Det vil sige, at det ikke er den bedste løsning i enhver situation. Det gør dog en del tunge løft i belysningsafdelingen, og de af os, der bruger buede reflektorer, har en tendens til at sværge til resultaterne. Når man tager alt i betragtning, må jeg sige, at for første gang siden konkurrenterne kom på markedet, ligner Eyelighter et godt valg.

Hvis du er en studiefotograf og planlægger at lade det være sat op (og du behøver ikke at skifte stof ofte), vil stort set enhver buet reflektor gøre jobbet for dig. Hvis du er en headshot- eller portrætfotograf, der elsker udseendet af en buet reflektor, men har brug for noget mere bærbart, vil Eyelighter tre sætte kryds ved alle boksene for dig.

God værdi, fantastisk byggekvalitet og design og meget forbedret bærbarhed er, hvad du kan forvente af Eyelighter 3.


PS Hvis du kunne lide denne anmeldelse, så sørg for det abonner på min YouTube-kanal for mere indhold som det.


Om forfatteren: Gary Hughes er en professionel fotograf og underviser baseret i Florida. Du kan finde mere af hans arbejde på hans hjemmeside, Facebook, Instagram, Twitterog Youtube.


Billedkreditering: Alle fotos, medmindre andet er angivet, af Gary Hughes.

.

Loading...