Rediger RAW-filer fra hvor som helst, og ryd nemt op i dubletter ved hjælp af Mylio-fotos

Hvis du er noget som mig og har hundredtusindvis af filer, der optager terabyte plads på flere RAID-arrays og cloud-tjenester, kan det være en absolut hovedpine at finde specifikke fotografier eller finde ud af, hvor jeg kan have dubletter.


Fuld åbenhed: Denne historie bragt til dig af Mylio.


Selvom der ikke er mangel på RAW-behandlingsmotorer derude, som fotografer kan vælge imellem, kan det være et absolut mareridt at finde det rigtige system til at sortere, gemme, katalogisere, organisere og sikkerhedskopiere alle de filer, der er gemt på flere enheder. Heldigvis har Mylio foretaget nogle imponerende forbedringer, der specifikt tilgodeser denne niche af fotografers behov.

Afsløret i applikationens seneste opdateringer tager virksomheden en transformativ ny løsning til at sikkerhedskopiere og organisere billeder og videoer af annoncemateriale ved at skabe et privat billedbibliotek, der sikkert forbinder alle dine enheder til et personligt netværk, der tilbyder flere fordele frem for udelukkende afhængigt af cloud- baserede fotoapps.

Med denne seneste opdatering kan Mylio Photos oprette forbindelse til din computer (Apple eller Windows), telefon (iPhone eller Android), tablet, onlinekilder (Flickr, Facebook, Google Photos), eksterne harddiske og endda NAS RAID-arrays. et centraliseret fotobibliotek, hvor brugere også kan forbinde deres computere og mobile enheder uden behov for “sky”.

Mylio-enhedsoplysninger

Da systemet opretter et “linket” bibliotek, behøver brugerne aldrig at vælge, hvilke filer de medbringer på deres mobile enheder og bærbare computere, når de er på farten. Kreative kan nemt få adgang til billeder eller videoer, de har tilføjet i Mylio ved hjælp af et personligt netværk, der sikkert forbinder deres elektroniske enheder. Den del, der er vigtig at gentage, er, at Mylio overhovedet ikke tilbyder eller udnytter nogen cloud storage-tjenester, da platformen handler om at organisere og redigere filer, mens den giver mulighed for at oprette forbindelse til cloud storage platforme. Med disse “linkede” kilder er alle dine billeder katalogiseret i et enkelt bibliotek, der er tilgængeligt på tværs af enhver enhed med Mylio Photos-appen.

Mylio Photos-appen til desktop og mobil gør det nemt at hente originale eller Smart Preview-filer efter behov. Det tilbyder et standardudviklingsmodul, der er praktisk og ikke-destruktivt til redigering på farten. Men en reel bonus for Mylio Photos er problemfri integration til at redigere dine billeder i et væld af eksterne applikationer. Når du har valgt et billede, du vil arbejde på, skal du blot vælge afsnittet “Åbn med” under menuen “FOTO” for at vælge mellem dine installerede behandlingsapplikationer. Du kan også bruge menuen Del på dine mobile enheder til at oprette forbindelse til næsten enhver mobilapp, der er designet til fotoredigering, oprettelse af indhold eller sociale medier.

Mylio Photos ønsker ikke at erstatte dit valgte behandlingsværktøj. Ja, brugere kan foretage nogle redigeringer i applikationen, men applikationens sande styrke ligger i dens evne til at arbejde på tværs af flere platforme (Windows, MacOS, Android og iOS) og hjælper med at holde dit billedbibliotek organiseret. Mylio Photos giver brugerne mulighed for at søge, sortere, dele, redigere og eksportere, men det, jeg fandt mest nyttigt, var muligheden for nemt at finde og fjerne duplikerede filer.

Efter mere end et årti med professionelt arbejde har jeg samlet langt over 30 terabyte af videoer og billeder gemt på tværs af flere enheder og harddiske på mit hjemmenetværk. I betragtning af mængden af ​​tid og antallet af harddiske, var jeg sikker på, at der var duplikerede filer begravet i undermapper af mapper, men jeg kunne aldrig nemt finde dem til at rydde op.

Heldigvis, efter at have tilføjet alt til Mylio, var jeg i stand til at finde og sortere over 50 gigabyte duplikerede RAW- og JPEG-filer med systemet, der viser, hvor hver version er på hver enhed, samt hvilken der var den “originale”, og hvilke der var kopier /duplikater. Systemet gav en masse muligheder for at fjerne dubletterne som at prioritere de ældre/originale filer frem for kopier, hvilket frigjorde masser af plads på mine harddiske. Når du sletter duplikatfilerne, giver Mylio Photos dig desuden mulighed for at flette XMP-sidevognsoplysningerne til den endelige kopi.

Det er her, Mylio skinner – Administrerer hele en fotografs bibliotek på tværs af alle deres enheder og lever op til produktets navnoprindelse ved at holde “Mit liv organiseret”. Hobbyister og professionelle kan bruge dette værktøj til at sortere hele deres billedbibliotek (inklusive billeder på Facebook, Flickr og Google Fotos) efter nøgleord, metadata, vurderinger, tid, geo-placering og endda ansigtsgenkendelse. Alt sammen kører på den lokale enhed (uden behov for en internetforbindelse) og kan bruges af andre foto-apps.

I betragtning af hvordan systemet skaber en smart forhåndsvisning og indlæses utroligt hurtigt, kan Mylio endda bruges til at udslette store fotosessioner, hvilket gør processen meget glattere end inde fra apps som Lightroom og Capture One. Bare vær opmærksom, nogle RAW filtyper (som nogle Hasselblad- og Fuji-kameraer) er muligvis ikke fuldt understøttet endnu, hvilket kræver, at disse systemer optages med RAW+JPEG. Sørg for at tjekke understøttede kameraer og filtyper da holdet konstant tilføjer support til yderligere kameraer.

Mylio billeder er tilgængelig som et årligt abonnement for $99,99 USD eller månedligt for $9,99.


Fuld åbenhed: Denne historie bragt til dig af Mylio.

.

Loading...