Nanlites nya Forza 150B är en kompakt tvåfärgad LED-spotlight

Nanlite Forza 150B

Nanlite har introducerat en ny tvåfärgad LED-spotlight som heter Forza 150B. Den erbjuder flexibla färgtemperaturjusteringar i en kompakt formfaktor och exakt fläktkontroll för att hålla ljuset svalt och tyst under hela dagen.

Ljuset är en tvåfärgad version av den befintliga Forza 150 och företaget säger att det folk gillar mest med Forza-serien är hur små armaturerna är för den noggrannhet de ger. Med en effekt på 23 130 LUX vid 5 600 K från en meter med den bifogade reflektorn har Forza 150B ett korrelerat färgtemperaturområde (CCT) på 2 700 K till 6 500 K och ett CRI/TLCI-poäng på 96 respektive 98.

Nanlite Forza 150B

“Varje NANLITE-produkt har utvecklats med proffs i åtanke”, säger NANLITEs VD Nancy Zheng, “Forza 150B är inget undantag. Det slutliga målet är alltid att göra livet enklare för dem med varje ny produkt som ansluter sig till våra växande sortiment.”

Nanlite Forza 150B

Forza 150 är byggd av en robust metall- och kolfiberkonstruktion för att göra den både lätt och robust, och den har ett enkelt gränssnitt med två knoppar och en knapp för att göra drift och justeringar enkla. Med intelligent fläktkontroll kan ljuset hålla sig svalt samtidigt som det eliminerar ljudstörningar eller irriterande brum mellan ljusinställningarna.

Nanlite Forza 150B

Ljuset innehåller också 12 inbyggda praktiska effekter inklusive CCT Loop, INT Loop, Flash, Pulse, Storm, TV-glöd, Paparazzi, ljus/eld, dålig glödlampa, fyrverkerier, explosioner och svetsning. Effekterna är också fullt justerbara för intensitet, färgtemperatur och hastighetsnivåer.

Lampan har även Bluetooth och 2,4Ghz trådlös anslutning och kan styras via Nanlink-appen. Forza 150B är också kompatibel med DMX/RDM-datorsystem genom en 3,5 mm trådbunden anslutningskabel.

Nanlite Forza 150B

För strömförsörjning kan Forza 15B drivas av en standard AC-adapter eller genom ett valfritt 14,8v-26v V-monterat batterigrepp. Handgreppet ger stadig kraft och gör det möjligt för en ljustekniker att flytta ljuset i en flytande scen. Nanlite säger att oavsett om den är låst på ett ljusstativ eller löpande och skjutande handhållen, lovar Forza 150B betydande effekt med enhetligt ljus för användning i livestreaming, intervjuer och belysning på resande fot eller i små utrymmen.

Nanlite Forza 150B

Nanlite Forza 150B

Ljuset är även FM- och Bowens fäste kompatibelt genom den medföljande adaptern.

Nanlite säger inte när Forza 150B kommer att finnas tillgänglig och inte heller hur mycket den kommer att kosta, men Forza 150 säljs för $499 vilket borde fungera som en referenspunkt. Det och andra alternativ från Nanlite kan granskas på företagets hemsida.


Bildkrediter: Alla bilder av Nanlite.

.

Loading...