Instagram Backpedaler på fuldskærmsfeed efter brugerkritik

Instagram slår TikTok som den mest downloadede app

Instagram vil gå tilbage med nogle store ændringer til den sociale medie-app efter stigende kritik fra brugere i denne uge.

I sidste måned begyndte Instagram at teste et fuldskærmsfeed på appen, der mindede om TikToks design. Dog i et interview med Platformspiller i dag meddelte Instagram-chef, Adam Mosseri, at testversionen af ​​appen, der åbnede til fuldskærmsbilleder og -videoer, vil blive udfaset i løbet af de næste en til to uger, og Instagram vil også midlertidigt reducere antallet af anbefalede opslag, som brugerne ser .

Instagram-brugere stemte ned for ændringerne

Mosseri gentog også, at tendensen til, at brugere ser mere video, er reel og daterede før opkomsten af ​​TikTok. Han indrømmer dog, at Instagram-brugere ikke kunne lide de seneste designændringer i appen.

“For de nye feed-designs er folk frustrerede, og brugsdataene er ikke gode,” siger Mosseri. “Så der tror jeg, at vi skal tage et stort skridt tilbage, omgruppere og finde ud af, hvordan vi vil komme videre. ”

Han tilføjer “Jeg er glad for, at vi tog en risiko – hvis vi ikke fejler en gang imellem, tænker vi ikke stort nok eller modigt nok.”

Tidlig udgave for alle følgere i dag:

– ? Instagram går sine ændringer tilbage
– Sig farvel til fuldskærmsfeedet og i det mindste nogle af disse anbefalinger – indtil videre. Adam Mosseri forklarer hvorfor
– Godt tweet om røde flaghttps://t.co/oh77uwlRbx

– Platformer (@platformer) 28. juli 2022

Omarbejdning af anbefalingsalgoritmen

Sammen med fjernelse af fuldskærmsfeedet vil appen reducere niveauet af anbefalet indhold, som du ser, i det mindste midlertidigt. Mosseri foreslog, at Instagram vil forbedre sine algoritmer og personaliseringsværktøjer, før de øger mængden af ​​anbefalinger igen.

“Når du opdager noget i dit feed, som du ikke har fulgt før, bør der være en høj bar – det skal bare være fantastisk,” siger Mosseri. “Du skal blive glad for at se det. Og det synes jeg ikke sker nok lige nu. Så jeg tror, ​​at vi skal tage et skridt tilbage i forhold til procentdelen af ​​foder, der er anbefalinger, blive bedre til rangering og anbefalinger, og så – hvis og når vi gør det – kan vi begynde at vokse igen.”

I interviewet forsøgte Mosseri at retfærdiggøre allestedsnærværende af anbefalede indlæg i appen og sagde, at de var vigtige for at hjælpe Instagram-skabere med at opbygge deres publikum. Dette sker efter Meta CEO Mark Zuckerbergs meddelelse om, at virksomheden planlægger at “mere end fordoble” mængden af ​​anbefalet indhold, der vises i brugernes feeds inden udgangen af ​​næste år.


Billedkreditering: Overskriftsbillede licenseret via Depositphotos.

.

Loading...