Hvordan en fotoredigerer lavede 100.000 dollars til at fotografere hundebilleder

Redigerede hundebilleder

Fotoredaktør Mandy Helwege har indtil videre i år tjent 100.000 dollars ved at fotografere billeder af hunde ved siden af ​​deres yngre jeg.

Helwege startede sin nichevirksomhed i 2018, da hun stadig arbejdede med salg. Men efter at have postet en viral TikTok video mod slutningen af ​​2021 tog hun det som et tegn på at forfølge sit passionsprojekt på fuld tid.

Efter at have tjent $4.000 sidste år, har Helwege sat turbo på sin kæledyrsbilledvirksomhed, Se dobbeltredigeringersom kun åbner op for tilgængelighed en gang om måneden og tilbyder 160 til 185 nye slots til kunder, der konsekvent sælger ud på 90 sekunder.

hund med yngre jeg

hund med yngre jeg

Helwege fortæller PetaPixel at på trods af det bedårende output, er værket ikke for sarte sjæle.

“Den gennemsnitlige redigering tager mig omkring to en halv time fra start til slut, men det kan variere betydeligt baseret på fotokvalitet og lysligheder. Nogle redigeringer kan tage op til fire til fem timer, hvis kvaliteten er dårlig, og lyset på begge billeder er det modsatte. Tænk tilbagebelyst voksenfoto kombineret med et 12 år gammelt engangskameraflashfoto,” siger hun.

Den 35-årige fortæller, at hun deler sin arbejdstid 30/70 mellem Photoshop og Lightroom.

“Alle imponerende, grundlæggende lys-/farve-/kurvejusteringer og fjernelse af artefakter (ofte nødvendigt) udføres i Photoshop. Mens al blanding sker ved hjælp af individuelle maskeringslag i Lightroom,” forklarer Helwege.

“Jeg kan få klippet et billede ud i Photoshop på 20-30 minutter, men bruger to eller flere timer på det i Lightroom med alt fra 120 til 300 individuelle lag. Det grundlæggende Photoshop-arbejde er den nemme del for mig, det er ‘blandingen’ udført i Lightroom, der bringer disse stykker liv.”

hund med yngre jeg

hund med yngre jeg

Fuldt booket

Den overvældende interesse for hendes virksomhed har skubbet Helweges timer til omkring 80 timer om ugen, hvilket har fået hende til at ansætte en medarbejder. CNBC gør det rapporter at hun betaler $55 om måneden for at hoste et websted og køre Photoshop og Lightroom, og hvert stykke starter ved $125.

“Jeg tror, ​​jeg ikke kun er ret god til det, jeg laver (perfektion vil aldrig blive opnået her), men jeg har en enorm mængde kærlighed og passion for dyr. Jeg tror, ​​at det hjerte og den energi, jeg lægger i hvert stykke, hvor personlig oplevelsen af ​​at arbejde med mig er, og hvor kraftfulde disse stykker er for kæledyrsejere, er det, der har adskilt mig fra andre digitale kunstnere,” fortæller hun. PetaPixel.

“Selv når trækkraften ikke var der, holdt jeg aldrig op med at skabe eller lægge mit arbejde derude. Dengang kun 20 mennesker så mit arbejde, og det ikke engang var så godt endnu, blev jeg ved med at skabe, fordi jeg elskede at sætte disse sammen og blive udfordret af hvert stykke.

“Det har været utroligt at finde succes på den måde, jeg har, men hvorfor jeg gør dem er ikke anderledes for mig nu, end det var, da jeg startede. Jeg elsker dyr, fotografi og kunst. At se dobbeltredigeringer er den mest perfekte kombination af alle tre.”

hund med yngre jeg

hund med yngre jeg

Helwege er på udkig efter dygtige freelancere og opfordrer alle, der har de rette kompetencer, til at tage fat på hende med eksempler.

Mere af hendes arbejde kan ses på Seeing Double Edits’ internet side, Instagramog TikTok.


Billedkreditering: Alle billeder udlånt af Seeing Double Edits

.

Loading...