Google Maps har nu 3D fordybende visninger af berømte vartegn

Google har udviklet en 3D Immersive View-funktion til Google Maps, der giver et fugleperspektiv af bemærkelsesværdige vartegn. Den nye funktion er ved at blive rullet ud til mobile brugere på både Android- og iOS-platforme og inkluderer 3D-billeder af næsten 100 berømte vartegn rundt om i verden.

3D Immersive View arbejder med Googles kunstige intelligensalgoritmer, der tager milliarder af Googles Street View- og satellitbilleder og kombinerer dem for at skabe en realistisk 3D-afbildning. Til dato har Google tilføjet 3D-billeder til vartegn, herunder Alcatraz Island i San Francisco, Big Ben i London og Empire State Building i New York.

For at finde luftfotos skal du kigge efter et populært vartegn i Google Maps og besøge fotosektionen. Hvis Google har tilføjet en fordybende 3D-visning af vartegn, vil den være tilgængelig i dette afsnit.

Google siger, at 3D Immersive View er designet til at hjælpe turister ved at give et fugleperspektiv af området til reference, uden at billedet er for fjernt, som et satellitbillede.

I 3D er brugere i stand til at forhåndsvise vartegn i dets naturlige omgivelser og nemmere sammenligne det med det, de ser på jorden.

Men for mange vil 3D Immersive View tilbyde en chance for at lave en lille fordybende digital sightseeing, hvor de ikke har mulighed for at rejse, men stadig gerne vil lære om en destination, der er på deres bucket list.

En anden funktion, der rulles ud til Google Maps, er en cykelnavigationsmulighed, som giver detaljerede ruteoplysninger, herunder trafikforhold, grader, vejtyper, konstruktionsoplysninger og trapper. Bikere vil også kunne sammenligne ruterne og se, hvor flaskehalsene er, for at vælge en hurtigere rute til den ønskede destination.

Endelig tilføjer Google en funktion til deling af notifikationer, så brugere kan rådgive andre i deres gruppe, når de ankommer til et givet sted. Det minder meget om Apples Find My Friends-funktion, hvor hver person skal tilmelde sig for at blive fulgt og dele deres placering. Delingen er tidsfølsom og er e-mail- og app-drevet, så når en begivenhed er gennemført, kan delingen deaktiveres med et enkelt tryk, da det ikke længere er nødvendigt at følge alle andre.

3D Immersive View og Cykelnavigation vil blive rullet ud til forskellige byer i de kommende måneder, med mere detaljerede 3D-billeder og information tilføjet over tid. Delingsmeddelelser skulle være tilgængelige nu, hvor brugere skal tilmelde sig for at aktivere funktionen blandt dem i gruppen, der deler deres placeringer.

.

Loading...