Et nærmere kig på kapslen gør pladsfototurisme til en realitet

Space Perspective Capsule

Rumperspektivvirksomheden, der ønsker at tillade fototurisme højt ind i Jordens stratosfære via en kæmpe ballonhar afsløret designet bag kapslen, der indeholder dens luksuslounge.

Virksomheden siger, at takket være dets patentanmeldte kapseldesign er rumrejser ved at blive sikrere, mere komfortable og “endnu mere spændende.” Den nye rumskib Neptune-kapsel er nu i produktion på virksomhedens anlæg nær dets operationscenter i NASAs Kennedy Space Center, Florida.

Space Perspective Capsule

Da Space Perspective annoncerede sine bestræbelser på rumballoner i april, sagde det, at det ville sende turister ind i stratosfæren i en langsom, to-timers opstigning ombord på en klimakontrolleret, tryksat kapsel, der er knyttet til virksomhedens gigantiske SpaceBalloon.

Dengang leverede virksomheden kun nogle få gengivelser af kapslens design, men i dag har det afsløret flere detaljer om, hvordan turister snart vil være i stand til at tage deres egne billeder af jordens krumning fra komforten af ​​et luksusrum pod.

Space Perspective Capsule

Space Perspective siger, at designet af kapslen øger dens sikkerhed, maksimerer komforten, forbedrer passageroplevelsen og inkorporerer nye funktioner såsom et “banebrydende sfærisk design” for at rumme et mere rummeligt interiør med mere frihøjde.

Rumloungen har også en forbedret og patentanmeldt “sprøjtkegle” for en blid og sikker landing efter rejsens afslutning – efter at ballonen har holdt sig i højden i to timer, falder den derefter ned i løbet af yderligere to timer og lander i havet , på hvilket tidspunkt et skib vil hente passagererne, kapslen og SpaceBalloon.

Space Perspective siger, at 360-graders vinduesarrangementet ikke kun vil være det største nogensinde, der har fløjet til kanten af ​​rummet (og giver store muligheder for fotografering), de er reflekterende belagt for at begrænse solenergi og holde interiøret behageligt og køligt. Langs disse linjer har kapslen også et separat patentanmeldt termisk kontrolsystem.

Space Perspective Capsule
Space Perspectives Taber MacCallum (til venstre), grundlægger og co-CEO, og Peter Tinkham (til højre), produktionsspecialist, i testlaboratoriet, inspicerer en sektion af kulstofkomposit udvendigt fremstillet til rumskibet Neptune.

“Rumrejser præsenterer en ny verden af ​​spændende udfordringer og kreativ tænkning. Som designspecialister har vi integreret rejseoplevelsen og æstetikken – lige fra frihøjde og grupper af opdagelsesrejsende, der er i stand til at bevæge sig komfortabelt rundt i Rumskibet Neptune fra stol til toilet til bar – til selvfølgelig at maksimere udsigten, der er en gang i livet, ” siger Dan Window og Isabella Trani – verdenseksperter i design af førsteklasses transportsystemer og nu Space Perspective-designledere – siger.

Space Perspective Capsule

“De banebrydende 360-graders vinduer vil blive ledsaget af satellitbilleder og 360-graders kameraer til at zoome ind og ud på den utrolige udsigt. Vi har nu også en udvendig æstetik, der er lige så kraftfuld som interiøret afslørede i april – ingeniørteamet har leveret et uovertruffent resultat i forhold til ydeevne og sikkerhed.”

Ud over de nye nærbilleder af kapslens ydre har Space Perspective også tilføjet et par ekstra indvendige gengivelser:

Space Perspective Capsule

Space Perspective Capsule

Space Perspective Capsule

Space Perspective Capsule

Space Perspective Capsule

Space Perspective siger, at det aktivt er begyndt at fremstille kapslerne, da rejser ind i stratosfæren allerede har vist sig populære. Selskabet siger, at det har solgt 900 af de $125.000 billetter indtil videre, og kommercielle flyvninger er målrettet til at begynde i slutningen af ​​2024. Selskabet tager aktivt imod reservationer for 2025 og derefter.


Billedkreditering: Rumperspektiv

.

Loading...