14 bedste gratis online fotoredigerere i 2022

Ønsker du at foretage grundlæggende justeringer af billeder uden at skulle betale en masse penge til billedredigeringssoftware? Der er et stort antal online billedredigeringsværktøjer i disse dage, som kan bruges helt gratis i din webbrowser.

Hvis du undrer dig over, hvad de bedste muligheder er for dine fotoredigeringsbehov, har vi samlet de bedste gratis online billedredigeringsprogrammer, der ikke kræver nogen form for softwaredownload.

Læs videre for at lære vores valg og funktionerne og styrkerne ved hver webapp – den, du har brug for, vil helt sikkert være blandt dem!

Gratis online fotoredigeringsindeks

1. Canva

Mens du kan betale for en premium version af Canva, den gratis udgave har flere funktioner, der kan hjælpe dig med at forbedre udseendet af dine billeder. Du kan bruge værktøjet til at ændre lysstyrken på dine billeder, sammen med at justere kontrasten og mætningen efter behov.

Når du bruger den gratis version af Canvas redigeringssoftware, kan du også tilføje filtre til dine billeder udover beskæring og mere. Hvis du vil bruge sociale medier til at øge din online tilstedeværelse, kan du tilføje dine billeder til designs og andre lækkerier.

For at bruge den gratis version af Canva skal du oprette en konto. Du vil have adgang til alle funktioner, der ikke har et “PRO”-vandmærke eller noget lignende.

2. Pixlr

Hvis du vil have en online fotoeditor, der ikke kræver at du tilmelder dig en konto, fungerer Pixlr måske bedre for dig (selvom du stadig kan registrere dig, hvis du vil). Værktøjet har forskellige gratis funktioner; hvis du vil ændre dine billeder, vil du sandsynligvis bruge Pixlr E-editoren.

Når du bruger den gratis version af Pixlr, kan du nemt ændre størrelsen på dine billeder uden for meget besvær. Værktøjet lader dig også fjerne pletter og andre uønskede motiver fra dit billede, sammen med at erstatte farver i områder, du føler dig nødvendige.

Pixlr lader dig også sløre dele af dit billede, som du ønsker, udover at skabe en “Bokeh”-effekt og meget mere.

3. Fotor

Fotor er et online billedredigeringsværktøj, der giver dig mulighed for at tilmelde dig, men du kan stadig bruge det, hvis du vælger ikke at gøre det. Du finder måske annoncerne lidt irriterende med den gratis version, men værktøjet er ideelt til simple redigeringer, hvis du kan se forbi det.

Med Fotor kan du tilføje adskillige filtre til dine billeder. Du er også i stand til at tilføje forskellige effekter, såsom linseudstråling og farvesprøjt. Og hvis du vil beskære dit billede, kan du gøre det på frihånd eller ved at bruge en af ​​de forudbestemte dimensioner.

Du kan også bruge Fotor til at tilføje eller fjerne eksponering, sammen med at gøre det samme for højlys, kontrast, skygger og andre justeringer. Hvis du vil redigere flere billeder på én gang, kan du bruge en batch-redigeringsfunktion til at gøre det.

4. PicsArt

PicsArt er et simpelt værktøj, der kan hjælpe dig med at redigere billeder og videoer uden at skulle lære at bruge kompliceret software. Du kan bruge softwaren til at blande dele af dit billede sammen med tilføjelse af effekter som støj og højt dynamisk område (HDR). PicsArt giver dig også mulighed for at tilføje flere kunstneriske redigeringer, hvis du vil få dit billede til at ligne mere et maleri.

Når du bruger PicsArt, kan du også ændre nuance, mætning og temperatur ved hjælp af tre skydere. Du kan også tilføje eller fjerne klarhed, ændre lysstyrken på dit billede og meget mere.

Hvis du har visse dele af dit billede, som du gerne vil fjerne, kan du nemt bruge værktøjet Slet til at gøre det. For at bruge PicsArt skal du registrere dig for en konto på forhånd.

5. BeFunky

BeFunky er en af ​​de mest kraftfulde online fotoredigeringssoftwareløsninger på vores liste. Når du bruger den gratis version, vil du have adgang til flere billedredigeringsværktøjer såsom sløring af dine kanter og blødgøring af billedet.

Hvis du vil rette bestemte dele af dit billede, kan du også bruge funktioner som reduktion af røde øjne til at gøre det. Og som du ville forvente af en billededitor, har du mulighed for at beskære, ændre størrelse og rotere dit billede sammen med at øge eller reducere eksponeringen.

BeFunky giver dig også muligheden for at tilføje rammer til dit billede, med flere finurlige stilarter tilgængelige. Oveni kan du lægge overlejringer og diverse andre ting på dit billede.

6. Fotopea

Photopea er en simpel online billededitor, der hjælper dig med at retouchere dine billeder, efterhånden som du føler det er nødvendigt. Dens funktioner er mere avancerede end mange af de værktøjer, du finder på denne liste, og dens grænseflade vil – hvis du har brugt den før – sandsynligvis minde dig lidt om Adobe Photoshop.

Med Photopea kan du automatisk ændre toner, farver og kontrast med et klik på en enkelt knap. Du kan også reducere farverne i dit billede, hvis du føler, at det er nødvendigt, samtidig med at du kloner dele af billedet.

Photopea giver dig også chancen for at ændre størrelsen på dit billede sammen med tilføjelse af filtre og ændring af farvetonen og mætning. Desuden kan du få adgang til kurver på billedet og foretage ændringer i netop dette område. Hvis du leder efter et omfattende alternativ til betalt fotoredigeringssoftware, er Photopea uden tvivl din bedste mulighed.

7. MockoFUN

Du skal tilmelde dig en konto for at bruge MockoFUN, men at gøre det er ligetil. Du kan registrere dig med din Google-konto, hvilket vil spare dig lidt tid sammenlignet med andre måder at gøre det på. Når du har oprettet en profil, har du adgang til et udvalg af værktøjer, der vil forbedre, hvordan dine billeder ser ud og føles.

Sammenlignet med nogle af de andre tjenester, vi har nævnt, er MockoFUN bedre til at lave design med dine billeder end at lave omfattende redigeringer. Du kan ændre størrelsen på dine billeder på forskellige måder, herunder til Instagram-opslag og andre sociale mediekanaler.

MockoFUN giver dig også mulighed for at bruge skillelinjer i dit indhold sammen med generering af infografik, diasshowpræsentationer og mere.

8. VistaCreate

Hvis du vil prøve et alternativ til Canva, VistaCreate er et godt udgangspunkt. Med VistaCreate har du masser af muligheder for at redigere dine billeder, herunder muligheden for at øge eller reducere billedets opacitet. Og hvis du har lyst til at ændre farverne på dit billede som helhed, kan du gøre det ved at trykke på indstillingen Billedfarver.

VistaCreate gør det også muligt for brugere at tilføje grænser til deres kreationer, sammen med at ændre størrelse på billeder til platforme som Instagram. Oven i det kan du sætte et af flere filtre på dit billede og justere farvetonen og mætningen af ​​dine billeder.

Når du bruger VistaCreate, kan du også tilføje vignettering til dine billeder og lege med kontrasten sammen med at animere dine billeder og lave flere andre ting. Du skal tilmelde dig en konto, før du bruger platformen, men det tager ikke lang tid at gøre det.

9. Stencil

Stencil er et populært online billedredigerings- og grafisk designværktøj, der har flere gratis funktioner, der er værd at benytte sig af. Du kan tilføje forskellige filtre til dine billeder, lige fra futuristisk til at opnå mere af et ældre udseende. Værktøjet giver dig også mulighed for at vende dit billede vandret og lodret.

Du kan også bruge Stencil til at gøre dine billeder mørkere (hvis du føler, at det er nødvendigt) sammen med lysere, når det er mere et krav i stedet for. Hvis du vil tilføje tekst til dit billede, har du også mulighed for at gøre det.

Stencil lader dig også tilføje ikoner til dine billeder, ud over at bruge en af ​​flere skabeloner til at hjælpe dig med at bruge dit billede som en del af et brandingprojekt. Du skal oprette en Stencil-konto, før du kan bruge platformen, og det er værd at huske, at du kan gemme op til 10 billeder om måneden med den gratis version.

10. Rediger.foto

Hvis du vil have en fotoeditor med relativt avancerede funktioner til at finjustere dine billeder, Rediger.foto er et praktisk gratis valg, der fungerer i din browser. Du kan nemt justere klarheden og mætningen fra fanen Finetune, som også er her, du finder værktøjer til at ændre temperatur, eksponering og mere.

Edit.photo giver også brugerne mulighed for at tilføje forskellige filtre med et bredt udvalg af både farve og monokrome valg. Du kan også sløre dele af billedet, hvis du føler, det er nødvendigt at gøre det, sammen med at ændre størrelsen efter behov.

For at bruge Edit.photo behøver du ikke at oprette en konto. Alt du skal gøre er at uploade det billede, du vil redigere, til webstedet, før du begynder din redigeringsproces og eksporterer til din enhed.

11. Online-Image-Editor

Online-Billed-editor er en brugervenlig billededitor, der giver dig mulighed for at uploade og redigere billeder uden at oprette en konto. Du kan bruge flere grundlæggende værktøjer, såsom at runde hjørnerne af dit billede. Platformen er også nyttig til at tilføje en ramme, beskæring og mere.

Hvis du vil bruge mere avancerede funktioner, kan du gøre det ved at klikke på fanen Avanceret. Her har du mulighed for at klippe former og overlejre dit billede ud over at konvertere det til et andet filformat og mere.

Online-Image-Editor lader dig også omdanne dit billede til en animation og tilføje ikoner, der vil flimre på dit billede.

12. Billededitor

Billedredaktør stort set gør, hvad der står på dåsen: Det giver dig mulighed for at redigere dine billeder. Du behøver ikke at oprette en konto, før du bruger platformen, og du kan udføre flere grundlæggende funktioner, når du bruger funktionen.

Billedredigeringsværktøjet lader dig nemt beskære og ændre størrelsen på dine fotos, og du kan også helt ændre retningen af ​​dine billeder, hvis du vil. Ligesom de andre online billedredigeringsløsninger, vi allerede har nævnt, kan du bruge Picture Editor til at tilføje filtre til dine fotos – så de får det udseende, du ønsker.

Hvis du vil tilføje tekst og former til dine billeder, kan du nemt gøre det fra billedredigeringsgrænsefladen. Du kan også “forskønne” dine billeder sammen med at lave avatarer og mere.

13. Flickr

Lige siden det blev grundlagt i 2004, Flickr har været et kendt navn i fotografiets verden. Og selvom mange brugere har valgt andre platforme som Instagram og Twitter, er det stadig et glimrende sted at dele dine billeder. Men vidste du, at du også kan bruge dets gratis online billedredigeringsværktøj?

Flickrs fotoeditor har flere funktioner, du kan bruge, herunder flere filtre, der kan give dit billede mere af det udseende, du ønsker. Hvis du gør det, kan du også bevare et ensartet tema i dit feed, når andre klikker igennem for at se dit arbejde.

Flickr-fotoredigeringsløsningen giver dig også mulighed for at justere dit billedes lysstyrke sammen med tilføjelse og reduktion af gamma. Desuden kan du justere hvide, sorte, eksponering og så videre.

For at bruge Flickr-fotoredigeringsværktøjet skal du have en konto. Når du har tilmeldt dig en, skal du uploade det billede, du vil redigere.

14. Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop er et af de mest berømte billedredigeringsværktøjer, og det har flere funktioner, der kan hjælpe dig med at få dine billeder til at se professionel kvalitet ud. Og i de senere år er det blevet meget mere tilgængeligt for masserne, end det var tilfældet tidligere.

I skrivende stund i juli 2022 har Adobe gjort Photoshopping på din webbrowser gratis hvis du bor i Canada. Med tiden planlægger virksomheden at rulle softwaren ud til andre regioner. Afhængigt af hvor du bor, kan du muligvis få adgang til betaversionen fra din Google Chrome-browser.

Kraftig fotoredigering gratis

Mens industristandard fotoredigeringsprogrammer som Adobe Photoshop og Adobe Lightroom er investeringen værd, gør du ikke brug for et betalt billedredigeringsværktøj, hvis du kun lige er startet og kun søger efter grundlæggende redigeringsfunktioner. Du finder adskillige onlineværktøjer, som ikke koster dig en øre at bruge, og som højst kræver, at du opretter en konto.

Sikker på, du vil sandsynligvis ikke få de dybdegående redigeringer, som betalt software vil hjælpe dig med, men alle funktionerne og værktøjerne mest folks behov kan nu findes gennem gratis online fotoredigerere, og kløften mellem verdenerne bliver ved med at indsnævres hvert år.

.

Loading...